Kamera Sistemleri

Kamera kaydındaki sanık eşkâli, inkâra meydan vermeyecek kadar kesin. Bu nedenle olay yerine gittiğinde polisin ilk sorusu Çevrede kamera var mı? oluyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, özel güvenlik kamerasına takıldığı için kolaylıkla yakalanan sanık sayısının hızla arttığını söylüyor.
CCTV sistemleri olarak adlandırılan kapalı devre kamera sistemleri her türlü alanın gece veya gündüz ışıkta veya karanlıkta izlenmesi veya kayda alınmasına yarayan ve potansiyel tehdidi anında algılamayı sağlayan sistemlerdir. Kamera sistemleri aynı zamanda iş yerindeki personel ve üretim denetimi için etkili bir yöntemdir.




Gelişen teknoloji ile kamera sisteminize yapacağınız bir uyum sayesinde dünyanın her neresinde olursanız olun sisteminize bağlanabilir ve kameralarınızdan istediğiniz her yeri uzaktan seyredebilirsiniz. Günümüzde artış hızı en yüksek grafiklerden biri soygun, hırsızlık ve gasp suçlarına aittir. Bu üzücü olaylar sadece maddi zarara yönelik olmayıp çok daha önemli ve uzun süreli psikololojik etkileri de beraberinde getirmektedir. Bu nedenle her geçen gün çok sayıda insan kendini, yakınlarını ve evini güven altına almanın yollarını aramaktadır.




Ebetteki bu amaç için çok çeşitli yöntemler mevcuttur. Ancak bunlardan hiçbiri kamera sistemi kadar etkili olamaz.